Uit constructieoverwegingen kunnen in ons Blockprofiel geen traditionele ventilatieroosters worden aangebracht. Hier adviseren wij de ventilatieroosters in de beglazing. Wij bevelen u de volgende modellen aan:

ons THM 90 profiel (voor beglazing van 24 mm dik) en of ons AR 75 profiel (voor beglazing van 36 mm dik).

Ingebouwde ventilatieroosters werken volgens hetzelfde principe als traditionele ventilatieroosters, maar bij de montage in het raam hoeft er niet te worden ingegrepen in het kozijn. Ze worden tussen het kozijn en de ruit in geplaatst waardoor ze minder hoog zijn. De lengte van het ventilatierooster komt overeen met de beglazingsbreedte, en aan de uiteinden bevinden zich afstellingselementen aangebracht waarmee u de luchttoevoer kunt regelen.

Bovendien kunnen Blockprofil ramen worden aangevuld met alle accessoires uit ons ruim aanbod omdat de raamvleugels zijn vervaardigd op basis van ons Ideal 4000-systeem. De standaard dubbele beglazing kan worden vervangen door driedubbele beglazing. In de ramen kunnen tevens roeden, warme frames, horren en andere accessoires worden aangebracht.

Met het oog op de gebruiksveiligheid adviseren wij u om uw ramen te voorzien van Hoppe Secustik-krukken met sleutel of een Engelse kanteling met TBT-kruk. Beide oplossingen zijn erg in trek. Het slot in de kruk met sleutel voorkomt dat uw medewerkers het raam kunnen openen. Denk er wel aan dat de kruk het openen van het raam volledig onmogelijk maakt. De Engelse kanteling blokkeert het raam, maar u kunt het wel nog kantelen.

 

Voor informatie klik HIER