Bieden zeer ruime constructiemogelijkheden. Er kunnen ramen, deuren, schuifsystemen en beglazingen van groot formaat van worden vervaardigd. Op basis van ons MB-70 systeem is een aantal alternatieve oplossingen tot stand gekomen. Elke oplossing biedt de gebruiker nieuwe mogelijkheden.

Door ons MB-70 HI systeem te gebruiken, kan een betere isolatie van het gebouw worden bereikt. Dit wordt gerealiseerd door in een centrale isolatiekamer speciale isolerende inzetstukken te plaatsen. Ramen die zijn gemaakt op basis van ons MB-70 HI systeem kunnen net als in geval van het basissysteem, zowel worden gebruikt in individuele constructies, als in aluminium gevels.

Een van de populairste alternatieven is ons MB-70 US systeem. Ramen die zijn vervaardigd met onderdelen van dit systeem beschikken over van buiten onzichtbare vleugels. In een reeks aangrenzende vaste en open ramen kunnen deze niet van elkaar worden onderscheiden. De kozijnbreedte van de ramen is optisch gezien klein van buiten, waardoor het raam een slank en licht uiterlijk krijgt. Deze oplossing is ook beschikbaar in de versie MB-70 US HI deze is uitgerust met extra isolatie.

Een ander alternatief is MB-70 Industrial. De karakteristieke eigenschap van ramen die volgens dit systeem zijn gemaakt, zijn de profielen die verrijkt zijn met decoratieve elementen die qua uiterlijk refereren aan de stalen ramen in gebouwen die onder bouwtoezicht staan. Dankzij hun toepassing verkrijgt het gemoderniseerde gebouw een veel betere bescherming tegen warmteverlies door het raam.

Renovatie

Nieuwe ramen met aluminium kozijnen installeren zonder de oude kozijnen te hoeven vervangen? Dat kan! Met toepassing van ons MB-70 systeem vervaardigen wij zeer functionele renovatieramen. Deze ramen zijn ontworpen op basis van standaardprofielen waaraan van één of twee kanten een hoekijzer met haak is vastgezet. Aan de haak worden renovatievinnen gezet die de oude kozijnen moeten verbergen. Voor de montage van renovatieramen hoeven de oude kozijnen niet te worden verwijderd. Zo worden het risico op beschadiging van de gevel en de montagetijd geminimaliseerd.

Voor informatie klik HIER